Férfi pizsama

Tippek férfi pizsama kiválasztásához

Aki fázós, az bizony az ágyban, a takaró alatt is képes vacogni akkor, amikor más teljesen optimálisnak érzi a hőmérsékletet. A férfiaknál is előfordul, hogy valaki kevésbé bírja a hűvösebb körülményeket. Ha te is közéjük tartozol, akkor a nyugodt alváshoz érdekében érdemes lehet férfi pizsama beszerzésén gondolkodnod.

Klasszikus férfi pizsama

Ha férfi pizsamaára gondolunk, akkor valószínűleg legtöbbünknek azonnal a klasszikus fazon ugrik be: könnyű anyagból készült, laza nadrág, gombos inggel. Szerencsére azonban nem csak ez az egy opció adódik, a férfi pizsamák is nagyon sokfélék lehetnek, így mindenki választhat olyat, ami leginkább kényelmes számára.

Rövidnadrágos férfi pizsama

Ha nem fázol nagyon, de azért szereted, ha alsógatyán kívül van rajtad valami, akkor a rövidnadrágos férfi pizsama lehet ideális választás számodra. Ez tulajdonképpen egy kényelmes, általában kellemesen elasztikus pamutból készült póló, illetve nadrág kombinációja, különböző színekkel és mintákkal.

Hosszú férfi pizsama

Ennek egy melegebb verziója a hosszú férfi pizsama, ami gyakorlatilag ugyanaz a koncepció, csak hosszúnadrággal, valamint hosszú ujjú felsővel. Ha enyhén fázós típus vagy, akkor ez a megoldás lesz megfelelő a számodra.

Elegáns férfi pizsama

Ha azonban te szeretsz adni az eleganciára még a hálószobában is, akkor az elegáns férfi pizsamák közül érdemes válogatnod. Ezek többnyire a már említett gombos, ingszerű felsővel rendelkező verziók, az elegancia fokozására pedig különböző anyagok közül választhatsz, rendelkezésre áll például szatén anyagú férfi pizsama is.

Téli férfi pizsama

Extra fázósaknak télre extra meleg pizsama dukál! Vannak olyan pizsamák, amelyik belül bolyhosak, vagy eleve melegebb anyagból készültek, így még egy hűvösebb szobában is kellemesen érezheted magad a takaró alatt. Ha spórolnál a fűtéssel a hálószobában, vagy egyszerűen csak tényleg nagyobb a hőigényed az átlagnál, ez a pizsama lehet neked ideális.

A Mr.Big fehérnemű webáruházban többféle pizsama, póló és aláöltözet közül válogathatsz.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük