Masszázs

Cellulit masszázs

Cellulit masszázs

 

A narancsbőr vagy más néven cellulit a bőr alatti kötőszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrterületnek. A serdülőkoron átesett nők több mint 90%-át érinti. Leggyakrabban a combokon, a fenéken, ritkábban a has bőrén jelentkezik.

 

 • A Cellulit masszázs meglazítja a felhalmozódott zsírszöveteket és elősegíti szervezetünk számára a lebontást. A masszás meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat, a vérkeringést és a szövetek frissítését a szervezetben.
 • Ez egy dinamikus, erős, ezáltal kicsit fájdalmassab masszázs, érzékelése egyénenként változik a lerakódások nagysága és kötőszövetek érzékenységi fokozata miatt.
 • A masszázs okozta bőrfelmelegedést érdemes tekercselő folia alkalmazásával fokozni, mellyel együtt távozhatnak vendégeink.
 • A kezelés hatását növeli az egészségesebb táplálkozás, testmozgás és megemelt folyadék bevitel!

 

Időtartam: 45 perc

 

Teljes test masszázs

Teljes test masszázs

 

A teljes testmasszázs vendégeim legkedveltebb masszázsa. A teljes testmasszázs lehetőséget ad a megfeszített tempójú, munkával telt hétköznapok kikapcsolására, a stressz és a fáradtság miatt kialakult feszes izomzat teljes átgyúrására, ellazítására. A masszázs oldja a stresszt, serkenti a vérkeringést, fokozza a nyirok keringést, javítja az emésztést és megfiatalít. A masszázst a hát és felsőtest átmasszírozásával kezem, majd áttérek a lábakra, végül az arccal és dekoltázzsal zárom.

 

 

Időtartam: 60 perc / 90 perc

 

Svédmasszázs

Svédmasszázs

A svédmasszázs a masszázs egyik – Európában legelterjedtebb – fajtája. Ez az alapja a gyógymasszázsnak és a sportmasszázsnak. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, egy kifejezetten testet átgyúró, izmokat jól megmozgató, erőteljesebben végzett masszázs. A svédmasszázs oldja a letapadásokat az izomzatban, fokozza az emésztést, látványosan nyugtatja az idegrendszert, a szorongást, a félelmeket, a munkahelyi stressz következményeit. Bőrünk a mechanikai hatások következtében méregtelenedik, rugalmasabbá válik, láthatóan megfiatalodik.

 

Időtartam: 60 perc

 

Hát vagy Sport masszázs

Hát vagy Sport masszázs

Ez a masszázs kifejezetten a hátra koncentrálva lazítja a megfeszült izmokat mely sportolásnál, hosszan végzett ülőmunkánál, kismamák esetében szoptatásnál alakulhat ki.

 

Időtartam: 30 / 60 perc

 

Hát vagy Sport masszázs

Reflexológiai masszázs

 

A reflexológiai masszázs, mikrorendszert alkalmaz, ahol a szervezet vissza tükrözi a szervek működési állapotát, az anatómiai rendellenességeket, és állapotváltozásokat. A szervezet mindig arra törekszik, ha valamilyen állapotváltozás történik, ezt jelezze. A talpon rengeteg idegvégződés található. A masszázs során ezek ingerlésével az egész szervezetet tudjuk kezelni. A talp a szervezetünk különleges térképe, egyes pontjai megfeleltethetőek a különböző szerveknek. Ezeknek a pontoknak a stimulálásával az egész szervezetünkre komoly hatást tudunk gyakorolni.

 

 • felerősíti a szervezet öngyógyító mechanizmusát
 • egyensúlyt teremt az alulműködés és túlműködés között, pl.( vérnyomásimgadozás, pajzsmirigy túl.-v. alulműködés)
 • serkenti a vér- és nyirokkeringést
 • erôsíti az immunrendszert
 • elősegíti a salakanyagok kiválasztását
 • szabályozza az enzim- és hormonháztartást
 • csökkenti ill. elmulasztja a fájdalmat

 

Nincs korhoz kötve, ha éppen nincs szervi panaszod, csak fáradtnak, kedvetlennek érzed magad, akkor is jó hatásai vannak a talpreflexológiának, ugyanis egy-egy masszázs után, az egész test feltöltődik energiával.